Healing:

HEALING.

Jeg healer med reikihealing men kan godt kompinere med anden healingsform hvis det kan styrke behandlingen. Behandlingen vare i alt 2 timer til 600kr. og alt efter hvad vi behandler kan det kræve flere behandlinger, men det taler vi om inden vi går i gang.

Healingen giver dig ny energi, du kan påbegynde en proces hvor du slipper noglet gammelt som vaner, sorg stress og andet. Den giver ro til krop og tanker samt klarhed.

Healing kan du bruge til stress, mangel på energi, hvis du arbejder på bestemte mål, betændelsestilstande, smerter, personlig udvikling, udvikling af din intuition og meget mere.

Under healingen får jeg budskaber til dig fra evt. engle og mestre som kan hjælpe dig i den situation som du er i.

REIKI INVIELSE I 1-2-3-4

Jeg underviser og invier i reikihealing.

Reiki 1: er en åbning for energistrålen og undervisning i healingsformen og kropbenspunkter. Indvielsen vil åbne for din intuition pris 2000 kr.

Reiki 2: er en større åbning af reikistrålen og en støtte åbning af din intuition. Du vil få mere viden om reikihealling og din healing vil blive stærker pris 3000 kr.

Reiki 3: Du biver reikimester, åbner for et meget højer plan af din intuition og vil åbne din krop for healingsenergierne på et højer plan pris 4000 kr.

Reiki 4: Du bliver reikimesterlære og kan selv undervise og indvi i reikiheling pris 8.000 kr.

MEDITATION.

Meditation er et fantastisk og veldukumenteret redskab til at afhjælpe stress. lære dig at tage styringen over dine tanker i stedet for omvendt.

Men det er også et godt redskab til at finde balance med dine tanker, krop og følelser.

Jeg arbejder med meditationsrejser, mantra, og hvertrækningsøvelser.

Du kan bestille enkeltimer pris 300 for en timer - i grupper pris for ca. 2 timer 300 kr.

 

TAROTOPLÆG.

Jeg arbejder med flere forskellige slags kort som du kan se på billederne på siden. forskelen er deres energi og trosretning.

Et lille oplæg på 1/2 time 400 kr. et stort oplæg på 1 time 500 kr. 

Jeg lægger også kort gennem telefonen men der vil det kræve et mobilbay betalt inden oplæg ligges pr. telefon 5059 3057.